Saenbike blog

De Saenbike fietsers!

.

Als u goed op let op de weg ziet u steeds meer sportievelingen in onze mooie Saenbike outfit. Er zijn diversen groepjes die fietsen op de weg of op zondagochtend in het bos bij Heemskerk. ( Er zit in Schoorl een echt MTB parcours). Lekker in de frisse lucht goed voor je lichaam en geest. Even een paar uurtjes op de pedalen voor een voldaan gevoel en natuurlijk als beloning een kopje koffie met appelpuntje toe!! Ook interesse in de Saenbike kleding kom dan langs in de winkel. ..

Read more...

Onze elektrische fietsen

.

Elektrische fietsen zijn hot!  De elektrische fiets is niet meer weg te denken, we zien er steeds meer langs de weg en het maakt niet uit, jong en oud fietst er lekker op weg. Wij hebben in de winkel ook de elektrische fietsen van de merken: BSP, Dracat en Qwic. Voor een ieder wat wils van heel sportief tot stads en urban fietsen. Kom eens langs bij ons in de winkel om het aanbod te bezichtigen. Heeft u zelf nog een mooie fiets en die vindt u heerlijk rijden alleen met wind tegen is het toch wel zwaar, geen probleem wij kunnen u eigen fiets ook elektrisch maken!   ..

Read more...

Onze werkplaats

.

In onze zelf ontworpen werkplaats kunt u een kijkje nemen hoe onze monteurs aan het werk zijn. Het werkeiland bestaat uit vier werkplekken met ieder een eigen gereedschapsbord. Het fijne is van deze werkplek dat een ieder in de winkel staat en contact heeft met de klanten. Het ontwerp is zelf bedacht door Ron en deze heeft samen met zijn zwager Ab het soort eiland in elkaar gelast. Wij zijn uniek met dit ontwerp.     ..

Read more...

Over Saenbike

Saenbike is de fietsspeciaalzaak
voor de fietsliefhebber in de Zaanstreek.
Saenbike vergroot het fietsplezier door 
zijn ruime keuze in fiets en 
fietsonderdelen.

Bij Saenbike kunt u terecht voor meerdere
fietsmerken onder één dak. 
De speciaalzaak geeft u uitgebreid en 
deskundig advies voor maatwerk. 
U kunt bij ons terecht voor vakkundige 
reparaties. Tijdens reparaties is er in
de meeste gevallen een leenfiets 
beschikbaar.


Adres:
Guisweg 11, 1544 AG Zaandijk

Telefoonnummer:
075-6224485

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 9:00 - 16:00

Copyrights by Saenbike 2016