Saenbike blog

"RIH" een nieuw fietsmerk als in onze collectie

.

Het merk RIH  werd opgericht door de gebroeders Bustraan in de Amsterdamse Jordaan. De door elkaar gevlochten letters G en B (gebroeders Bustraan) in het logo verwijzen hier dan ook naar. In 1921 worden de eerste RIH-racefietsen gebouwd. In 1947 wordt begonnen met het produceren en lakken van eigen fietsframes. In 1947 verhuist het bedrijf naar een nieuw pand in Venlo-Blerick. In 1961 gaan ze voor het eerst naar de fietsrai in Amsterdam. In 1963 rolt het 50000e fietsframe van de band. Een mooi merk met een jarenlange geschiedenis. Het nieuwste model de Movenda staat nu bij ons in..

Read more...

ACTIE QWIC FIETSEN

.

 ACTIE OP DE QWIC FIETSEN Op de Premium en Premium I fietsen van Qwic zit een mooie actie! Bij aankoop van een damesmodel het herenmodel voor de helft van de prijs! De actie loopt van 28 juni t/m 21 september 2024.           De elektrische fiets is niet meer weg te denken, we zien er steeds meer langs de weg en het maakt niet uit, jong en oud fietst er lekker op weg. Wij hebben in de winkel ook de elektrische fietsen van de merken: Qwic, Victoria, Conway, BSP en RIH. Voor een ieder wat wils van heel sportief tot stads en urban fietsen...

Read more...

Wij bestaan 25 jaar!!!

.

Wij bestaan sinds 1 november "25 jaar"!! Elke maand een leuke actie: de maand juli 25% korting op alle fietstassen! Wat een mijlpaal! We hebben leuke acties in de winkel en diversen fietsen met korting.  De firma Qwic heeft een doorstart gemaakt!  In onze zelf ontworpen werkplaats kunt u een kijkje nemen hoe onze monteurs aan het werk zijn. Het werkeiland bestaat uit vier werkplekken met ieder een eigen gereedschapsbord. Het fijne is van deze werkplek dat een ieder in de winkel staat en contact heeft met de klanten. Het ontwerp is zelf bedacht door Ron en deze heeft ..

Read more...

Over Saenbike

Saenbike is de fietsspeciaalzaak
voor de fietsliefhebber in de Zaanstreek.
Saenbike vergroot het fietsplezier door 
zijn ruime keuze in fiets en 
fietsonderdelen.

Bij Saenbike kunt u terecht voor meerdere
fietsmerken onder één dak. 
De speciaalzaak geeft u uitgebreid en 
deskundig advies voor maatwerk. 
U kunt bij ons terecht voor vakkundige 
reparaties. Tijdens reparaties is er in
de meeste gevallen een leenfiets 
beschikbaar.


Adres:
Guisweg 11, 1544 AG Zaandijk

Telefoonnummer:
075-6224485

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 9:00 - 16:00

Copyrights by Saenbike 2016