Saenbike blog

Ons eigen Saenbike Team

.

Ons eigen "Saenbike Team" Hoe leuk is dat toch steeds meer sportievelingen in Saenbike Tenue en op Saenbike fietsen deze zijn vaak custom made door de klant zelf samengesteld en in een eigen gekozen kleur gespoten. De sportievelingen in de Saenbike shirts fietsen op dinsdagavond, vrijdagavond en op zondagochtend zijn ze te vinden in het bos nabij Heemskerk. Daar zien we er steeds meer het is ook een leuke sport mountainbiken in de natuur even off road en om half elf weer het bos uit anders wordt de boswachter boos. Een mooie sport niet de hele dag weg maar een paar uurtjes trappen en voldaa..

Read more...

Qwic Testwinnaars

.

​Twee Qwic E-bikes zijn dit jaar verkozen tot Testwinnaars!! De N7.1 testwinnaar van de Nationale Fietstest van de Telegraaf in de categorie to € 1999,-- euro met voorwielmotor. De T-MN7.2 testwinnaar april 2016 beste E-bike met middenmotor. Klik voor meer informatie op de link van Qwic op onze site  ..

Read more...

Onze werkplaats

.

In onze zelf ontworpen werkplaats kunt u een kijkje nemen hoe onze monteurs aan het werk zijn. Het werkeiland bestaat uit vier werkplekken met ieder een eigen gereedschapsbord. Het fijne is van deze werkplek dat een ieder in de winkel staat en contact heeft met de klanten. Het ontwerp is zelf bedacht door Ron en deze heeft samen met zijn zwager Ab het soort eiland in elkaar gelast. Wij zijn uniek met dit ontwerp.     ..

Read more...

Over Saenbike

Saenbike is de fietsspeciaalzaak
voor de fietsliefhebber in de Zaanstreek.
Saenbike vergroot het fietsplezier door 
zijn ruime keuze in fiets en 
fietsonderdelen.

Bij Saenbike kunt u terecht voor meerdere
fietsmerken onder één dak. 
De speciaalzaak geeft u uitgebreid en 
deskundig advies voor maatwerk. 
U kunt bij ons terecht voor vakkundige 
reparaties. Tijdens reparaties is er in
de meeste gevallen een leenfiets 
beschikbaar.


Adres:
Guisweg 11, 1544 AG Zaandijk

Telefoonnummer:
075-6224485

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 9:00 - 16:00

Copyrights by Saenbike 2016